DİYARBAKIR / ÇINAR - Fatih Ortaokulu

4125112085
CUMHURİYET MAH. DERMAN CAD. FATİH ORTAOKULU NO 10/1 ÇINAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmek , bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Hedefimiz, ilköğretimin bütün kademelerinde sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip olan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir
Öğretim Şekli :Tekli (Normal) Öğretim
Ulaşım
Çınar merkezde bulunan okulumuza ilçe içerisinde mesafeler kısadır. Diyarbakır merkezden gelecekler için her 10 dk.da bir İlçe Garajı´ndan minibüsler bulunmaktadır.Ayrıca okul öğretmenlerince tutulan servis de mevcuttur.
İlçe merkezindedir.
Diyarbakır Merkeze 30 Km uzaklıktadır.